top of page

Artiesten: Touch me again Hubert van Hoof From USA

Touch me Again, 21 november 2014 Oranjerie Roermond nl 

Touch me Again, 21 november 2014 Oranjerie Roermond nl The Doors Stan Peters Hubert van Hoof

 

Hubert van Hoof

 

Radiomaker, freelance journalist en bezielend verteller. Van Hoof werd in de jaren tachtig landelijk bekend bij 'radio 3' (KRO) met programma's als "Op slag van maandag" en "Hubert on the air". Ook scheef hij voor muziekblad Oor. Hubert is gelegenheidspresentator (o.a.op festivals) en al jaren een vertrouwde stem bij L1!

In deze voorstelling onderbouwt Hubert de muziek op een ludieke manier. Hij schetst het tijdsbeeld in een politiek veranderend klimaat. Geeft achtergrond- informatie over de muziek, vertelt over de opkomst en ondergang van The Doors aangevuld met enkele leuke persoonlijke anekdotes. Zoals toen hij in september 1968 vol verwachting tussen het publiek zat tijdens dat enigste Doors concert ooit in Nederland, dat legendarisch had kunnen zijn... !

 

Meer over Hubert:

Op deze webpagina van L1

 

 

 

Touch me Again, 21 november 2014 Oranjerie Roermond nl The Doors Stan Peters Hubert van Hoof
Touch me Again, 21 november 2014 Oranjerie Roermond nl The Doors Stan Peters Hubert van Hoof

 

Stan Peters
 

Stan Peters valt op door zijn stembereik en inlevingsvermogen. Met groot gemak zingt hij... eigenlijk alles! Klassiekers van Queen, Prince, U2, Bowie, The Beach Boys, The Jam, Sting maar ook van Oasis, Radiohead, Red Hot Chili Peppers en Robbie Williams. De laatste jaren maakt hij vooral muziek met een 60/70-ties sound. De stap naar Touch Me Again is danook niet verwonderlijk.

Naast het coverwerk schrijft en produ- ceert Stan eigen muziek, onder de naam 'Rainy Day'. Op het laatste album 'Black Flowers' staan prachtige nummers met een strijkerskwartet.

Stan Peters stond in Nederland en over de grens al op heel wat podia: als soloartiest, met bands en met complete orkesten.

 

Touch me Again, 21 november 2014 Oranjerie Roermond nl The Doors Stan Peters Hubert van Hoof
Ruud Peeters

 

Ruud heeft een grote passie voor vintage toetsinstrumenten, de typische klank van de 70-ties. Maar de Mellotron, CP70, Moog en andere analoge geluiden zijn ook weer helemaal terug op het moderne toneel! In het dagelijkse leven is Ruud begenadigd gitarist, studiomuzikant en arrangeur. Hij schreef ondermeer muziek voor Guido's Orgestra, Christopher Green, Graef en ook voor Rainy Day. Ruud geeft een spectaculaire show weg in Touch Me Again!

 

(website > volgt)

Jos Slabbers
 

Bescheiden levert hij een grote bijdrage aan de Touch Me Again voorstelling.

Jos is gitaarleraar, bandcoach en solo- gitarist. Deze meester op de snaren verzorgde concerten en/of studiowerk met of voor a.o. Gé Reinders, Ernst Jansz, Piet Dekker, Huub van Melick, Stan Peters, Arno Guveau, Eric Coenen, Cor Mutsers, Rob van Appeven en Resi Coumans. 

 

www.josslabbers.com

 

 

 

 

 

From USA & Friends

 

From USA is Stan Peters 'huisband'. De band speelt jaren 60-70-80 covers met een eigen sound. De basis wordt gevormd door Stan Peters, Roeland Ruijsch van Duchteren, Joep Peters en Ruud Delissen. Maar regelmatig spelen er ook gast- artiesten mee. De vaste bezetting voor Touch Me Again is:

 

Stan Peters - zang, gitaar

Jos Slabbers - gitaar

Ruud Delissen - basgitaar

Joep Peters - drums

Ruud Peeters - (vintage) toetsen, gitaar

Hubert van Hoof - vertellingen

Pieter Dekkers - beeldmontages

 

Gastartiesten:

Jules Jeuriens - sax

John Nijssen - mondharmonica

Quirien van Haelen - gedichten

 

www.fromusa.nl

 

Quirien van Haelen
 

Columnist/dichter Quirien van Haelen is  bekend als dichter van het zogenaamde 'light verse'. Hij maakt deel uit van het trio De Jonge Heren. Voor de muziektheater- show Touch Me Again schreef Quirien twee teksten geinspireerd op Jim Morrison. Bij verschillende voorstellingen zal hij ze zelf voordragen (kijk bij de agenda voor data).

 

www.quirienvanhaelen.nl

bottom of page